Saturday, 11 February 2012

Update In Progress 2

Tukar template sedia ada dalam servis blogger. Aku suka design yang simple. Malas nak custom template blog sendiri walaupun boleh berbuat demikian. Takde maknalah nak tunjuk-tunjuk macam blog orang lain walhal design tu bukan 100% owner blog yang punya. Ramai yang macam tu. Bila dah menjadi, bangga la sangat. Kembang-kempis lubang hidung. Pirahhhh.

Jangan tak tahu, aku design sendiri banner, gif animated banner & customized coding sendiri. Kenapa? Kerana aku adalah seorang web & blog developer yang bertauliah. Tapi kenapa lubang hidung aku tak kembang-kempis pun? Oh, sebabnya ilmu yang aku ada bukan bertujuan untuk menunjuk-nunjuk. Must use it for sharing and help others apa yang aku terdaya.

2 comments:

  1. haha. kan x baik riak. rendah dri lebih elok~

    ReplyDelete
  2. hahaha... memang x baik... tp kadangkala TC very upsad dgn sesetgh blogger yg x ikhlas dlm share knowledge... :)

    ReplyDelete