Sunday, 12 February 2012

Update In Progress 3

Already make some update today. Tukar banner baru ver 1.0 buat sementara. Mesti kena tukar banner memandangkan aku juga dah tukar kepada new template petang kelmarin. Nanti tak match, yelah bukan ke design lama warna hitam, bg new template warna putih. Macam bangla la nanti kang blog nie jadinya.

Hari nie, aku design simple banner, letak widget youtube & picasa, tukar kedudukan gadget serta buat sedikit promosi kat Fibox main page. So far so good. Aku lebih mementingkan kandungan dan susun atur blog daripada letak script ntahapaapa kat blog. Tadi ada satu blog nie buat laptop aku hang bila try nak akses. Letak macam-macam script, buat berat & lambat nak view. Ghairah sangat nak mencuba kot. Maklumlah orang nak berblog, kita pun nak berblog sama, tapi kita tak study atau buat research dulu sebelum letak script @ widget. Kang buat naya kat visitors :).

Hmm, tinggal lagi beberapa update untuk 1st phase nie especially TheCollector's Facebook widget. Ah, esok la aku godek coding tu. Staff kat tempat keje duk jeling aku. Nak report kat boss la tu aku tak buat keje. Ada aku kisah?

2 comments:

  1. yeap... of course... i'm agree with u 100%... tp masih rmai yg x tau simple is better... :)

    ReplyDelete